Болката е нажежен кинжал,
който във сърцето се забива...
А разумът отказва да приеме,
че е способен сам човек на себе си
да стори зло -
да се откаже доброволно
от ЖИВОТА.
Отчаянието е смъртен грях...
Отдалечава ни за кратък миг от
Светлината,
отхвърля вярата в доброто
и ни повлича в страшна тъмнина.
А нямаше ли близо приятелска ръка?
Само хладен глас на злобен дух...
коварно свойте мрежи е оплитал.
Злокобно шепнел ден и нощ,
че изходът единствен е смъртта.
Тежко' на този,
който вярва на лъжи!
Лъжата в този свят е лудост.
А можеше да бъде друго,
а можеше да бъде друго...
© Александра Сергеевна Всички права запазени
от нас зависи!
чудесен стих!!!
поздрав вълчи...