Болката -
камбанен звън, ударил три пъти -
отишъл си е някой.
Болката -
отприщен бент,
удавил моето страдание.
Болката -
родена от простреляно мълчание,
от мълчаливи писъци - БОЛИ!
Болката -
ще преболи,
когато изплача очите си
и се роди в тях друго Начало!
© Йорданка Пешлова Всички права запазени