Убиха ме стотици пъти,
със думи, действия и дела!.
Със сила не железни пръти,
Стана пепел моята душа..
Стопи се бавничко на клада,
като земен студ се тя кали,!
А в момента се намирам в ада.
Обикаляйки сред чуждите мечти...
Това помага някак да се справим,
С "" приятели" в момент на самота!
И лошото да почнем да забравяме,
от омърсената и черната душа...
Но ние ще живеем, и сме тук,
няма да останем мирни,
като деца на някой Южен чук,
Ще се държим винаги стабилно?!,.
© Красимир Тодоров Всички права запазени