13.07.2010 г., 23:00 ч.

Болна съм 

  Поезия » Друга
773 0 0

Щом те видях, се разболях.

Щом те погледнах, ослепях.

Вече не  мога да си поема дъх,

не виждам никой и нищо,

не чувам никой и нищо.

Само твоя образ виждам,

само твоя глас чувам.

Сънувам те нощем и пак боледувам.

Все съм болна, все нещо ми има.

Болна съм. Болна съм от любов към теб.

За тази болест няма лекарство, няма спасение.

Тази болест е заразна.

И ти ще се заразиш,

щом прочетеш тез редове!

© Гергана Будинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??