Борбата е вашата порода.
Обичате предизвикателствата в живота.
Йерархията е вашата природа.
Коригирате човешката рота.
Обичате истинските хора.
Бягате от некоректните картини.
Оценявате сладката умора,
родена от усилия незрими.
Истински човек сте с душа прекрасна.
Стойностен откровен, неповторим.
Открит със мисъл позитивно ясна
Върхът в живота за вас е покорим.
© Мариета Дечевска Всички права запазени
Цицерон ''За държавата''