Брези
отиват му на бялото стебло
резките черни и клонатата корона
стремежът да докосне висина
да впива корени във земното си лоно
зеленото на летните мечти
и златното на плодна есен
отиват му на бялото стебло
гнездата птичи и отлитащата песен
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени