На твоя светъл празник, мамо,
бих искала да ти даря букет цветя.
Ще го сложа на едно място само,
а то отдавна вече не е у дома…
Затуй в мислите си те прегръщам,
голям букет от обич ти събрах.
Затворила очи, назад аз се обръщам
и знам, усмивката ти пак видях…
© Мария Всички права запазени