3.06.2010 г., 21:40 ч.

Буламач или раздяла с доброто 

  Поезия » Друга
590 0 0

Безбройни лунните лъчи
в мене тихо се вселяват
вплетен дъжд в сълзи
нежно пак ме заговаря

Отрова проговаря в плен
със доброто е раздяла
черен дъжд във мен вали
черен на раздяла

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??