Пускам я в себе си
Позволявам ѝ
Да потроши всичко в мен
С отворени обятия
Да изрови, изтръгне, изкорени
Да отнесе всичко
Което годините са ми отнели
В лудия вихър
Да завърти отломките
Да ги изсипе обратно в сърцето ми
Преди да си тръгне с намигване