Ч.Р.Д.
на Люси
Денят не спираше да се усмихва,
пак облаците скачаха игриво,
когато се роди, светът притихна
и всички искаха да си щастлива!
След толкова години извървяни,
запазила усмивката на дните,
аз още щастие ти пожелавам,
на твоя ден рожден, това събитие...
И моля те, Бъди, не се променяй,
душата ти от обич нека свети!
Годините не гледай, те са време,
богатството е някъде в сърцето!
© Елена Костадинова Всички права запазени