Бъди и съществувай,
Смисълът на живота?
Животът е смисъла!
А за живота.
Глух за тишината,
сляп за светлината,
с всички в самотата,
горя в студенината...
Но съществувам.
Влюбен в красотата,
вдъхновен от свободата,
възвишен и вярващ,
аз обичам.
© Владислав Тодоров Всички права запазени
Животът е смисъла!
Това ме грабна!!
Цялото е много хубаво, браво!