БЪДНИ ВЕЧЕР
Изгубих се в себе си -
лабиринти незрими пресичат душата ми...
Предколедно светло е,
но леденее от думи неискрени!...
Сглобявам мечтите си -
парчета живот в неизречена истина
от събудени спомени -
с тях ще празнувам до сбъдване!...
© Христина Радомирова Всички права запазени