Заето е до теб отдавна.И не мога
да крача редом с любовта си.
Очите ми с тъга пробиват смога.
И мокро светят като коледни украси.
Ти си в цифрите.Набирам ги в слушалката
и те притискам близо до сърцето.
Хей, вредно е облъчването, малката!
Не чуваш ли - сигналът е "заето"...
Празно ми е днес от тишината.
Крачката ми - спъната, щом до теб не съм.
И ще пропусна будна тази вечер свята.
Ще се наспя. Дано не си зает поне насън.
© Станислава Всички права запазени