спира дъхът ти
и мислиш...
дълго съпреживяваш това,
и после дълго страдаш...
не може да се върне мига,
не може да изпросиш още,
не може да продължиш,
без да се питаш защо,
не може да е нищо,
както беше...
и ти не можеш да останеш...
където не беше...
© Мария Всички права запазени