Прощална целувка ли беше това
или целувка на ново начало?
... Все едно е сега,
снегът си вали и всичко е бяло.
А времето сякаш бе спряло за нас -
изчезнаха улици, къщи...
Щом аз съм до теб и ти си до мен,
не искам назад да се връщам.
1997 г.
© Деница Христова Всички права запазени