на момичето с най-сините очи
Радост е, когато има
ден, от другите различен
и човек да може в рими
поздрава си да напише.
Радости да пожелае,
и любов, и здраве.
Нека зло да те не стига,
нека зло да те не знае.
И бъди такa красива
чак до старини,
малко нежна, малко дива,
просто себе си бъди.
© Иван Симеонов Всички права запазени