ЧАЙ ОТ ДЕТЕЛИНИ
Ще я оставя да порасне -
особено четвъртото листо.
Има, има лятно щастие
и щастие, което е било...
Живея в спомени красиви,
когато детелините цъфтят.
И правя чай от топли думи
нощем, щом листенцата заспят...
© Радка Миндова Всички права запазени