Хайде ела, ела и вземи болнавата ми душа.
Нищо, че е закърпена от вси страни.
Какво чакаш? Тръгни! На прага защо стоиш?
Ела любов или каквото и да си.
Ела и вземи мен и онази болна душа
Въпреки че не знам, за теб от полза ли ще е тя.
Не се плаши, безобиден съм вече.
Само съвест скромна ми оставиха.
Всичко друго мое откраднаха.
Мечти, радост и сърцето ми взеха
и в замяна сложиха някакво, което само тупти.
Не ме карай да крещя, а просто ела, че нямам време
и да чакам не обичам.
Ела, любов, искам да ме разтърсиш за последно
и след теб мога вече и името си да не помня.
Но нали ще съм те живял!
© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени