22.06.2012 г., 10:32 ч.

Чаша с прозрения 

  Поезия » Друга
374 0 2

Колко много пътища

и нито един верен,

колко много пътища

и нито  един не е този,

който ти вдъхва доверие...

Искам любовта,

избирам страстта,

искам страстта,

връщам се при любовта 

и бягам, сякаш бягството

е решение, но поне

е временно спасение,

и пия до забрава,

за да мога да осъмна

с прозрения, които никак

не са решения...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??