Часовникът отмерва самота!...
Часовникът не спира да тиктака -
отмерва колко ме боли -
очаквам те... а тихо е във мрака -
сърцето ми не спира да тупти!
И жива съм, а сякаш съм умряла -
не чувствам даже и тъга -
разкъсана съм - нищо, че съм цяла -
часовникът отмерва самота...
© Таня Георгиева Всички права запазени