Черен флаг... Пиесата е драма.
Прологът тече, а теб те няма.
Пред театъра те чакам пак.
Ти не идваш... Ах, не виждам знак
и тъгата ми е по- голяма.
Първо действие започна... Пряма
любовта е, мигновено с плам, а
още чакам те пред този праг
и до мен се вее черен флаг...
Второ действие, развръзка - гама
от интриги, чувства, блян и зрак.
Все отвън съм аз и искам двама
да сме заедно... О, моя Дама!
Трето действие... Финал - и щрак -
спусна се завеса... Черен флаг.
© Асенчо Грудев Всички права запазени