Сънувам рок,
в душата ми басИ гърмят,
разкъсват цялата ми същност.
Не знам дали съм аз,
дали е истински сънят,
дали съм жива,
или мъртва всъщност.
Изгубени душИ се гърчат в мрака,
стремят се към небитието,
а там, смъртта с усмивка чака
да изтръгне на поредния сърцето.
© Валка Всички права запазени