Тържествен обет, посветете на смъртните
И помен за Бога ви срамен
За достойнството станало мрамор
От вашият поглед измамен.
Злодеи със приказки чудни
Дошли на Земята при нас
От толкова разум - безумни
Луди дойдохте със смях в захлас.
Вашата гордост с пари се измерва
Елитни сте, прокоба неземна създали
С превити кости и с зеници замрели
От всички нас само сте крали.
И ако днес от недрата си подли
Изтеглите някактв коз със залог
На върха на Прогреса сте спрели
И умните хора от вас... покосени.
И ако пак се разтърси Земята
А небосвода е с лава облян
Ще се надигнат недрата
За изкупление на Черният клан.
След вашите походи блудни
Ще останат само антени
Земята ще бъде с цвят на бадеми
Умните хора със обич спасени.
Без вас ще е друго небето с блян,
Градове построени на единствен пилон
Забранени за вас от подземният трон
Защото Любовта ще бъде Закон!
Земята ще носи новото име Version!
Version - нова версия -,, особена форма на нещо различаващо се в определени отношения от по-ранна форма, или други форми в същия тип неща.,,
© Мария Николова Всички права запазени