29.09.2009 г., 13:25 ч.

Черно-бяла картина 

  Поезия
719 0 2

Черно-бяла картина рисува

художник млад върху бяло платно,

черни чувства със бели редува...

черно и бяло събира в едно.

 

Черно-бели са клавишите на пианото,

черно в бяло е нотният лист,

черно-бели са думите на изпяното,

черно-бял силует на пианист...

 

В черно-бял страстен танц се преплитат

жената бяла и черният мъж,

черно-бели лъчи ги оплитат

в черно-бели искри като дъжд.

 

 

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??