от филм е тази нощ.
Милиони светлини
зарят в небесни висини.
Нощта мирише на любов.
Звездите шепнат тихо на луната,
че тъй красиво би било
как двама там, далеко,
споделят своята любов.
Луната шареше телата,
без дума - нито звук.
Само леките въздишки в тъмнината
отразяват силата им на страстта.
А отвън прекрасна е нощта -
излез и погледни я.
С невероятно чувствено ухание
навява спомен за мига,
разкрива нежно любовта,
в която сливаха се две тела...
© niila Всички права запазени