12.01.2011 г., 18:45 ч.

Червено 

  Поезия » Друга
564 0 0

В мрака тъмен и опасен наблюдават те очи червени.

От Ада ги изпратиха и им заповядаха

да убиват и разкъсват плътта туптяща,

от нея жадно да се хранят и нищо да не оставят.

Луна – червена.

Очи – червени.

Земя – попила от кръвта примамлива.

Животът вечно ще ги съживява

и омразата в телата им на разходка ще блуждае,

докато не заприличат те на ходещо цвете овехтяло.

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??