Отмина още една година,
изтърколи се от календара
и моят малък син порасна,
и петата година той подкара.
1 октомври изпълни
твоите 4 години,
дано да си здрав и усмихнат!
Наздраве! За много години!
Безгрижен смехът ти да бъде,
желая приятели верни,
весели песни, игри най-чудесни,
закачки, смешки, подаръци, въртележки...
Честит рожден ден, мое слънце!
Много обич около тебе да има!
© Анна Дюлгерова Всички права запазени