Ч-овечност, топлота, усмивка!
Е-дна дума добра!
С-топляща нежна прегръдка!
Т-ворчески дух, красота!
И-стинска, пряма и честна!
Т-ърсеща, опознаваща света!
П-окоряваща Рила и Пирин!
Р-адваща всички ЖЕНА!
А-ко себе си ти не познаваш?
З-агледай се в децата си ти,
Н-еповторимите твои истини,
И-скрящи от техните очи.
К-акво повече мога да пожелая?
Е-дин незабравим момент.
М-агия, граничеща с безкрая.
И-стински празник за теб!
© Снежина Айдарова Всички права запазени
Чак сега прочетох поздрава ти.
Трогната съм!