22.09.2017 г., 23:22 ч.  

Честит празник на Независимостта! 

  Поезия » Гражданска
400 0 0

Независимостта е повод за гордост,

а не дипломатическа формалност.

Велика дата за майка България е днес,

що изми срама на Берлинския конгрес.

Българинът доказа, че с ум, воля и борба

може сам смело да определя своята съдба!

Нека всеки този светъл ден да помни -

таз важна стъпка днес да сме свободни!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??