Мило, красиво момиче,
оставаш си гордост за мен.
С толкова труд, упоритост
превръщаш мечтите в дела.
Ти беше една статуетка
във митница с много лица,
и с нежност и твърдост голяма
владееше мъжки сърца.
Дари ми най-хубави мигове,
тях нося завинаги в мен!
Крепи те и все е до тебе
и рамо на силно момче.
И чувствам ви близки и двама -
така съм щастлива сред вас!
Аз щастие, радост желая
и всичко, мечтано в тоз час.