Знай, усмивка не всеки притежава,
защото тя при раждането се дарява.
И както рицарите преди години сто,
пази я, с нея ти сътворявай добро.
Усмивката разтопява и ледове дори,
а капчуците нежно запяват още в зори.
Очите ти декори прекрасни рисуват,
тайнствени мисли влюбени танцуват.
Усмивке, пожелавам ти здраве и късмет.
Една УсмивКа поднася от думи букет.
Бъди себе си, никога не се предавай.
Много творения в стихове сътворявай!
© Красимира Колева Всички права запазени
Много красиви мигове ти желая!