8.02.2009 г., 21:31 ч.

Честит юбилей 

  Поезия » Друга
6614 0 7
Погледът ти, вперен все нагоре
в полза за доброто към човека.
Готова си дори със Бог да спориш
за смисъл на житейската пътека.

С характера си бури укротяваш.
Доброто като аура ти свети.
За юбилея си днес заслужаваш
не дарове и аромат на цвете,

а всички благодарности, събрани
в кошница с усмивки и надежди.
В нозете ти сега ще ги поставя,
защото знам, че те ще те зареждат.

Половин вековни друми прекосила,
все с мисъл да си някому полезна.
Пази я дълго още тази сила,
осмисляща и сбъдваща надежди.

Нека след години се сберем
около тортата със сто свещички.
Тогава пак любов ще ти дадем,
а ти ще ни почерпиш със обичане!



© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??