27.06.2009 г., 14:48 ч.

Често мълчанието казва повече от говоренето 

  Поезия » Любовна
3513 0 1

                                        Често мълчанието казва повече

                                        от говоренето

 

Мълча, а моите очи говорят.

Мълча, но сърцето ми тупти и спори.

Мълча, но сякаш всичко в мен говори.

 

С мълчанието двама с теб се борим

и се опитваме да поговорим.

Сълзи по лицето ми се стичат

и устните ми шепнат слова.

И зная хората не вярват просто в думи...

Не устата! Моля те, сърцето чуй ми !

 

Че пред сърцето лудо, биещо –

думите са просто нищо.

И научих нещо, едно едничко –

понякога мълчанието е повече от всичко!

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Немога да повярвам,че пиша първия коментар на това невероятно стихотворение
Предложения
: ??:??