17.01.2015 г., 9:59 ч.

Четири момичета и аз 

  Поезия
439 0 0

Четири момичета и аз,

сред тях бледнея млад,

красив неповторим,

навярно закачлив и обичлив.

 

Четири момичета и аз,

умора ний незнаем,

за злобата не хаем,

за живота си мечтаем.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??