пищи
пищи самотата
в отчаяни опити
да пее в унисон
със сестра си
тъгата
но
не успява
по-ниско звучи
с четвърт тон
кой ли чува
щом фалша
дъждът заглушава
нека да вали
до утрото
когато
дъждовните коси
в облак ще се свият
а зората
с усмивка сияйна
ще ги заличи
нека вали
да вали...
© Ласка Александрова Всички права запазени