13.09.2007 г., 20:33 ч.

Чудо 

  Поезия
863 0 23

В градината
на любовта
до цъфналите рози
плуват сенки.
Във езерото
голите  тела
оглеждат
образа си
звезден.


***

Край моста
на въздишките
светулка
спи в ръката му.
Възможно ли е
да спасиш
чудото
от смърт
в сълзата си.

***


Самотно паяче
тъче дъга
от спомен
на жена
до мъж.
"Обичам те"
е капчица
вода
във паяжината
след дъжд.

© Бистра Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??