Чувам мрака как ме вика!
Усещам как ме завлича
надолу! Не мога да се
върна нагоре, защото
нещо лошо ще ме погне!
Къде е по-добре да отида?
Не знам! Към мрака или
светлината и дали някой
друг ще ми избира съдбата?
Мощен е! Чувам как ми крещи!
И дали от мен ще се отлепи?
Какво направих за да ме завлече
надолу? Какво направих за да ми
крещи така? Може би не е виновен
света, а моята грешка към общността!
Автор: Захари Първанов
© Захари Първанов Всички права запазени