Почувствах те! И силно те обикнах!
С теб животът е небе.
Потапям се в небесната въздишка –
памук от нежно кадифе.
И тялото ми голо, непорочно,
блести в лазурносинкав цвят.
Летя с крила на звездна пеперуда
към непокорния ти свят,
където топли чувства
поливат бисерни лъчи.
Целуваш сякаш съм изкуство,
всичко наше с нас мълчи.
Да! Обичам те безумно!
Тишината ни е мъничка звезда.
Нощем свети, през деня сънува...
под завивките на вечността.
Толкова е топло там до теб!
Искам да остана в този плам!
Да те чувствам всеки миг във мен!
Стряха обич на горяща длан!
И отдавам цялата си звездност,
щастливото кресло да наследи.
Кралството в сърце небесно...
Чудото любов живота ми с душа дари!
© Цветето Б. Всички права запазени