Море лазурно, плаж каменист
омайват с хубост всеки турист.
Лиани, палми, екзотични цветя
събрани сякаш от цяла земя?!
Острови безброй в море огледало
сърце самотно – ново начало!
Сякаш усещам твойто лице,
шепот на думи, топли ръце...
В сънищата все съм там
зад скалистия балкан,
дето само в сънищата има
в дивната страна, любима!
Ч. гора 2003 г
© Nina Toshich Всички права запазени