ЦВЕТА НА НАДЕЖДАТА
Безразличие...
замени топлотата
в погледите ни ,
Мигачи аварийни-
присвяткаха с звук на клаксон -
монотонен!
Тихо е сякаш навред ,
вперила поглед в теб
изключих целия свят...
готов да ме погълне!
Този свят... нищо не променя...
Сивотата,
хората , които се гневят...
Утре ще ни благословят и
от радост сърцата си ще взривят!
Какъв и е на надеждата цветът?
Бяла, розова или лилава?!
Стига на лъжите ти се позовава!
А тя надеждата теб , хич не те познава!
Само депресията от време на време в теб
се припознава!
Kr(ASI) POETRY
16/04 2023г.
© Karolinne Kolewa Всички права запазени