24.06.2021 г., 17:03 ч.

Цветна апатия 

  Поезия » Философска
301 0 0

Лудостта от заобикалящата ни действителност

дали поражда мисли на подла отмъстителност

Вина вменена от болни фантазии

отприщва ли шизофренични халюцинации

Ако неразбран от обществото остана

причина ли е да ме обвинят в измама

Кръста си нося и се усмихвам

със сивотата отказвам да свиквам

Цветна е моята малка апатия

тя поражда голяма симпатия.

© Красимир Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??