Отново е пролет...
Всичко навън е свежо и цветно.
Птичките радостно пеят и прелитат от клонче на клонче.
Отново е пролет...
Поточета шумно ромолят,
дърветата напъпили и готови да разцъфтят.
Първите кокиченца щастливо са се показали.
Защото отново е пролет!
И всичко навън е като приказен сън...
© Елизабет Николова Всички права запазени