Цветулки
на Нанси - една петгодишна вълшебница, която рисува
невероятно, пише стихове и съчинява красиви песни
Трептят цветулки, пролетният вятър
ги гали със невидими ръце
и рее се красиво бяло ято
със нежно ароматено сърце...
Едно момиче – взира се в мечтите,
с ръката си докосва слънчев цвят...
душата му с усмивката си пита:
„Какво се крие в този чуден свят?
Дали разбират хората цветята,
говорят ли на техния език?” –
цветулките край нея зашептяха:
„Не всеки чува светлия ни стих...”
© Михаил Цветански Всички права запазени
Прекрасно и толкова необходимо- сега!!!Wali/Виолета Томова/