Цветя от ръжда
Стихове до болка познати
пак напират в среднощния час.
Листа и модерни похвати -
обезсилен е вашия глас!...
Само ти, сълзице кристална,
само ти - не дори и дъжда!,
в сивотата можеш - метална,
да рисуваш цветя от ръжда!
© Даниела Тодорова Всички права запазени