24.01.2008 г., 2:32 ч.

Да беше ме разбрал 

  Поезия » Любовна
655 0 1

Да беше ме разбрал поне веднъж,

щях да поискам от теб една зора,

една очаквана усмивка и нежност,

за да съм добра. Да беше се загледал

поне веднъж в очите ми и почувствал

мъката във мен, щях да поискам да ми

дадеш един задъхан ден да ме изгаря,

а без него да съм жадна. Да беше се замислил

поне веднъж над думите, които за стотен

път изричах, бих пожелала да ми дадеш един

самотен залез и топлината, защото самотата

е студена. Да беше ме разбрал...

Но ако сега ме разбереш, в теб нищо няма

да е вече само твое и аз ще си отида мълчаливо!

© Тес Дафне Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Накрая или ти или той си отивате! Харесва ми тази творба има нещо странно в нея...
Предложения
: ??:??