20.02.2009 г., 23:32 ч.

Да бъда с теб! 

  Поезия
558 0 2

Да бъда с теб...


 

Трябваш ми,

както на скитник алкохола -

да забрави своя жалък свят!

 

Трябваш ми,

както умората за жален мозък,

да превърне светлината в мрак!

 

Желая те...

Както русалка жадно с поглед

            търси своя давещ се моряк.

 

Желая те...

Както виното в кръвта игриво,

преливащо въз всеки мост и бряг!

 

Обичам те!

Тъй пламенно както Земята,

привлича паднала звезда...

 

Обичам те!

И търся те в спомените на душата,

с теб прераждам се и чувствам се жена!

© Пети Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла и поздравление
    за хубавото ти стихотворение!
    Наистина много ми хареса, а третият стих ми стана любим.Успех!
  • Добре дошла, Пети!
    Идваш с хубав стих!
    Желая ти успех!
Предложения
: ??:??