Днес аз съм лесно уязвима..
Днес, който иска, от мен може да взима..
Моята нежна същност рухна.
От силни думи и празни обещания,
се научи да лети..
Сега е някъде из намръщените облаци.
Преплетена във вятъра, играеща си с нечии пречупени клони..
Ръми, заедно със сълзите от небето..
С тях научи се да вали, да мокри пустинята..
Днес съм силно уязвима.
Днес да давам искам, но празно е всичко вътре в мен!
© Кеси Всички права запазени
Всичко най - хубаво