Понякога ме молиш,
крещиш и искаш
да умра, за да дойда при теб.
Искаш ти, зная,
да потъна в безкрая,
веднъж и завинаги да дойда при теб.
"Не е трудно" - ми казваш.
Подлудяваш ме. Не се отказваш.
Чрез сънотворните ти думи ще дойда при теб.
Една-единствена пътека
към безкрайната утеха.
Ще умра, за да дойда при теб.
`
© Сюзън Смърт Всички права запазени