Да си сваля ли
маските, стените,
за да ме видиш
по-добре?
Да разголя ли
душата си нацяло,
така
да ме лъжеш
повече?
Да разклатя ли
света ти,
със свойта
друга вяра
в любовта?
Аз, различната,
скритата и вярната,
непотребна съм ти
имам желание да летя.
Твоите граници не
са ми нужни,
твърде близко са до
посредствеността.
© Яница Всички права запазени