15.04.2015 г., 0:42 ч.  

Науката 

  Поезия » Друга
352 0 0

Тя е нашето чудно светило,

не трябва сляпо да се вярва,

че в света има и нещо гнило,

изостане ли - държавата отслабва!

Знанието разхлаби оковите,

по-щастлив човека направи,

даде повече блага на робите,

с него мнозина са живи и здрави!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??